Werkwijze

(auto) Kinesiologische voedingstesten houden in dat ik doormiddel van spierspanning testen precies kan ontdekken wat jouw persoonlijke voeding zou moeten zijn. Deze methode werkt niet alleen uitstekend bij het oplossen van klachten, maar ook bij het opsporen van de reden bij overgewicht. Je krijgt een perfect overzicht van je gezondheid, ook als je geen klachten hebt. Deze methode is uniek en je kunt zo ontzettend veel te weten komen. Ik heb al vanaf 2003 een praktijk en door al die jaren is mijn kennis enorm groot geworden (ook door het schrijven van al mijn boeken), en juist door mijn kennis en het testen kan ik enorm goed helpen. Voeding is het beste medicijn voor vrijwel alle klachten en ziektes.

Hieronder zijn verschillende mogelijkheden van  behandelplannen.

 • Uitgebreide voedingstest
 • Korte voedingstest
 • Baby test
 • Online en facetime pakketten
 • ADHD voedingstest
 •  

  Uitgebreide test:

  In de uitgebreide test, test ik via (auto) kinesiologie alles wat jouw gezondheid aangaat waardoor een persoonlijke voedingsplan ontstaat.
  In principe heb je aan 1 behandeling voldoende dus je komt maar 1x naar me toe en kun je met alle adviezen zelf aan de slag gaan thuis. Eventuele natesten zijn pas na 3 maanden nodig. Dit beslis je altijd zelf.

  1) Eerst een uitgebreid gesprek waarin we de klachten, gezondheid en het voedingspatroon bespreken.
  2) Daarna bekijk ik de tong (eeuwenoude techniek uit de Chinese voedingsleer de tongdiagnose. De tong is de spiegel van al onze organen en je kunt hier heel veel aan zien), nagels, huid en heb vele vragen over het functioneren van het lichaam.
  3) Dan ga ik testen en zal uitgebreid uitleggen hoe dit in het werk gaat en ik begin met de vitamine, mineralen en omega vetzuren te testen om te kijken of er tekorten zijn en ik geef adviezen hoe men dit met de voeding kunt oplossen of met eventueel supplementen. (ik verkoop niks in de praktijk)
  4) Dan test ik de organen op energetische niveau, ondersteunend met de tongdiagnose geef advies hoe men een orgaan weer kan aansterken.
  5) Hierna test ik de gezondheid op hypoglykemie, zuurbalans, darmflora, immuniteitssysteem, conditie darmen, bijnieren (burn-out), verschillende hormonen, histamine gevoeligheid, enzymen test, wat belastend is vanuit de omgeving, kleine stukje emotioneel en nog veel meer en geef hier advies over. Bij overgewicht bekijk ik welke reden hierachter zit.
  6) Aansluitend natuurlijk welke voeding goed en slecht is. Dit doe ik door een allergie, intolerantie en overgevoeligheden test uit te voeren.
  7) Soms is het belangrijk om eerst je lichaam te ontgiften.
  8) Dan neem ik veel tijd om het persoonlijke voedingsplan die is ontstaan uit de testen uit te leggen en vooral te vertellen wat je wel mag eten en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

  Je krijgt een map van mij waar alles van jouw persoonlijke-voedingsplan in vermeld staat zodat je thuis meteen ermee aan de slag kunt gaan.

  Uitgebreide test duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 75,--
  Eventuele na-test duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 65,--

  (Er komen nooit extra kosten bij in de praktijk mits je een boek van mij erbij wilt hebben)

  Een consult afzeggen graag 24 uur van te voren, anders wordt de helft van het consult in rekening gebracht

  Korte test:

  Deze test is bedoelt voor volwassene en kinderen, die willen weten waar hun voedselovergevoeligheden zitten. Bij deze test zal ik alle basis voedingsmiddelen testen op, allergieën, intoleranties en overgevoeligheden. Met deze testresultaten zal ik een voedingsbehandelplan opstellen, compleet met tips en alternatieven.

  Deze test duurt ca. 1 uur. korte test € 55,--. (vitamine test erbij is mogelijk die is 5 euro extra)

  Baby test:

  Ook baby’s die borstvoeding krijgen kan ik testen. Dan test ik wat de moeder wel of niet kan eten om een goede voeding te creëren. Ook wanneer de baby toe is aan het eerste hapje kan ik precies uittesten welke voeding in welke maand het beste geïntroduceerd kan worden. Deze test duurt ca. 45 minuten tot 1 uur.

  Borstvoeding test € 50,--
  Eerste hapjes test € 40.--
  Samen € 69.--

  Online of facetime testen:

  Veel mensen komen van heel ver naar mijn praktijk. Als je te ver weg woont is het vaak moeilijk om mijn kant op te rijden zeker voor een natest is een onlinetest of facetime wel zo handig. Na drie maanden willen toch vaak mensen even de stand van zaken weten en een update hebben van de test.
  Doordat ik Auto kinesioloog ben kan ik de moeilijkste methode van kinesiologie toepassen en dat kan ook op afstand.
  Ik kan gezicht en tongdiagnose toepassen, wat betekend dat ik hierop veel al kan zien over je gezondheid. We houden dan via de mail contact bij vragen.

  Online uitgebreide test 65,-- facetime uitgebreide test € 75,--
  Online uitgebreide natest 55.- of facetime Uitgebreide na-test : € 65,-- ( voorkeur pas na drie maanden)
  Online of facetime korte test: € 55.-
  Online of facetime korte natest € 40.-

  ADHD voedingstest

  Uit onderzoek is gebleken dat kinderen met ADHD vaak erg gevoelig kunnen reageren op voeding. Zo kwam bij een onderzoek van het RED-dieet naar voren dat maar liefst 64% van de kinderen geen ADHD klachten meer vertoonden na het volgen van dit dieet. Maar het is voor kinderen nogal heftig wat er van hun verwacht wordt. Ik kan met mijn test dat veel eenvoudiger maken. Ik test wat ze wel en niet kunnen verdragen en bij een groot deel van de kinderen is het verbluffend wat er gebeurt en hoe rustig ze worden wanneer men zo gaat eten.

  ADHD test tijdsduur 1 tot 1,5 uur en kost € 65,--
  Wel blijft het kind onder behandeling van de arts en deze beslissen over het medicijn gebruik, vaak kunnen kinderen minderen of stoppen met medicatie.

  Met vragen kunt u terecht bij irene.lelieveld@home.nl of via contact.

   

  de praktijk