Werkwijze

(auto) Kinesiologische voedingstesten houden in dat ik doormiddel van spierspanning precies kan uittesten wat jouw persoonlijke voeding zou moeten zijn en welke blokkades weggehaald kunnen worden. Deze methode werkt niet alleen uitstekend om een goede gezondheid te krijgen, het is ook zeer positief voor een gezond gewicht. Naast lichamelijke verbeteringen kan er op emotioneel gebied ook enorm veel positief effect bereikt worden. Mijn methode is uniek en je kunt zo ontzettend veel te weten komen, bovendien is het enorm leerzaam. Twee uur lang krijg je eigenlijk les over jouw persoonlijke gezondheid. Ik heb al vanaf 2003 een praktijk en door al die jaren is mijn kennis enorm groot geworden (ook door het schrijven van al mijn boeken), en juist door mijn kennis en het testen kan ik enorm goed helpen.

Hieronder zijn verschillende mogelijkheden van behandelplannen.

 • Uitgebreide voedingstest
 • Emotie en Body Code release sessie
 • Baby test
 • Online en facetime pakketten
 • Voedingstest
 •  

  Uitgebreide test:

  In de uitgebreide test, test ik via (auto) kinesiologie alles wat jouw gezondheid aangaat waardoor een persoonlijke voedingsplan ontstaat.
  In principe heb je aan 1 behandeling voldoende dus je komt maar 1x naar me toe en kun je met alle adviezen zelf aan de slag gaan thuis. Eventuele natesten zijn pas na 3 maanden nodig. Dit beslis je altijd zelf.

  1) Eerst een uitgebreid gesprek waarin we de klachten, gezondheid en het voedingspatroon bespreken.
  2) Daarna bekijk ik de tong (eeuwenoude techniek uit de Chinese voedingsleer de tongdiagnose. De tong is de spiegel van al onze organen en je kunt hier heel veel aan zien), nagels, huid en heb vele vragen over het functioneren van het lichaam.
  3) Dan ga ik testen en zal uitgebreid uitleggen hoe dit in het werk gaat en ik begin met de vitamine, mineralen en omega vetzuren te testen om te kijken of er tekorten zijn en ik geef adviezen hoe men dit met de voeding kunt oplossen of met eventueel supplementen. (ik verkoop niks in de praktijk)
  4) Dan test ik de organen op energetische niveau, ondersteunend met de tongdiagnose geef advies hoe men een orgaan weer kan aansterken.
  5) Hierna test ik de gezondheid op hypoglykemie, zuurbalans, darmflora, immuniteitssysteem, conditie darmen, bijnieren (burn-out), verschillende hormonen, histamine gevoeligheid, enzymen test, wat belastend is vanuit de omgeving, kleine stukje emotioneel en nog veel meer en geef hier advies over. Bij overgewicht bekijk ik welke reden hierachter zit.
  6) Aansluitend natuurlijk welke voeding goed en slecht is. Dit doe ik door een allergie, intolerantie en overgevoeligheden test uit te voeren.
  7) Soms is het belangrijk om eerst je lichaam te ontgiften.
  8) Dan neem ik veel tijd om het persoonlijke voedingsplan die is ontstaan uit de testen uit te leggen en vooral te vertellen wat je wel mag eten en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

  Je krijgt een map van mij waar alles van jouw persoonlijke-voedingsplan in vermeld staat zodat je thuis meteen ermee aan de slag kunt gaan.

  Uitgebreide test duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 85,--
  Eventuele na-test duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 75,--

  (Er komen nooit extra kosten bij in de praktijk mits je een boek van mij erbij wilt hebben)

  Een consult afzeggen graag 24 uur van te voren, anders wordt de helft van het consult in rekening gebracht

  Helaas heb ik een wachttijd door drukte, excusses. Ik hoop dat je kunt en wilt wachten!

  Spoedtest: Ik kan eventueel een spoedtest inplannen als je niet kan wachten. Dat is dan die zelfde week of de week erna. Dat zal ik na mijn werk of bij uitval inplannen. Dit kan wel alleen via een online test (daar ben je niet bij aanwezig) de kosten zijn 125 euro.

  Emotie-Body Code test

  Deze methode is geweldig. Het ontworpen door Dr Bradley Nelson. Door middel van een computer programma test ik zelf via auto-kinesiologie uit wat de onderliggende reden is van je klacht. Dat kan zowel lichamelijke als emotionele klachten zijn. Hierin wordt voeding niet meegenomen dat is een andere test (zie hierboven) Ik test uit wat de reden is van een blokkade en haal deze ook weg. Deze sessies gaan altijd online. Hierin zijn wel vaak meerdere sessie nodig voor een goed resultaat omdat je vaak een soort ui afpelt. Maar na 1 sessie voelen de meeste wel al resultaat. Ook merk je vaak een verergering voordat het beter voelt. Dat is normaal, het lichaam moet wennen aan het nieuwe dat is ontstaan. Jij bepaald altijd zelf hoeveel sessie je wilt. Zou je meer willen weten kijk dan op Body-Code op mijn site.

  Online sessie kost 50 euro

  Online of facetime testen:

  Veel mensen komen van heel ver naar mijn praktijk. Als je te ver weg woont is het vaak moeilijk om mijn kant op te rijden zeker voor een natest is een onlinetest of facetime wel zo handig. Na drie maanden willen toch vaak mensen even de stand van zaken weten en een update hebben van de test.
  Doordat ik auto kinesiologisch kan testen kan ik ook op afstand testen. Het maakt wat testuitslagen niet uit. Ik kan gewoon tong en gezichtsdiagnose toepassen wat betekend dat ik veel kan aflezen hierop en alles zal uittesten via mijn eigen spierspanningen. Ik stuur een formulier naar je op die je invult en samen met de foto van je tong en gezicht terug stuurt. Dan ga ik testen en stuur ik de uitslagen en een plan van aanpak weer terug. We houden dan via de mail contact bij vragen.

  Online/ facetime uitgebreide test 85,--
  Online/ facetime uitgebreide natest 75.-

  (Er komen nooit extra kosten bij in de praktijk mits je een boek van mij erbij wilt hebben)

  Een consult afzeggen graag 24 uur van te voren, anders wordt de helft van het consult in rekening gebracht

  Helaas heb ik een wachttijd door drukte, excusses. Ik hoop dat je kunt en wilt wachten!

  Spoedtest: Ik kan eventueel een spoedtest inplannen als je niet kan wachten. Dat is dan die zelfde week of de week erna. Dat zal ik na mijn werk of bij uitval inplannen. Dit kan wel alleen via een online test (daar ben je niet bij aanwezig) de kosten zijn 125 euro.

  Baby test:

  Ook baby’s die borstvoeding krijgen kan ik testen. Dan test ik wat de moeder wel of niet kan eten om een goede voeding te creëren. Ook wanneer de baby toe is aan het eerste hapje kan ik precies uittesten welke voeding in welke maand het beste geïntroduceerd kan worden. Deze test duurt ca. 45 minuten tot 1 uur.

  Borstvoeding test € 50,--
  Eerste hapjes test € 40.--
  Samen € 69.--

  Met vragen kunt u terecht bij irene.lelieveld@home.nl of via contact.

   

  de praktijk