Bijeenkomsten

Ik kom op alle locaties in het hele land om lezingen, bijeenkomsten en workshops te geven. Ik wordt ook gevraagd voor allerlei andere leuke dingen zoals tv en radio programma, you-tube filmpjes of voor het geven van een cursus (online) Als jij wilt dat ik ook kom kun je me hierover mailen. Ik ben ruim inzetbaar maar hieronder kun je vier standaard bijeenkomsten zien.

1)LEZING: EEN MOOIE HUID KOMT VAN BINNENUIT
In deze presentatie leg ik uitgebreid uit welke invloed voeding op onze huid heeft. Deze lezing is zeer geschikt voor schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die meer willen weten over de invloed van voeding.

2)EEN GEZONDE ETER
Bij deze bijeenkomst ga ik dieper in op de invloed die voeding heeft op onze gezondheid en leer ik je hoe je moet eten om gezond en vitaal oud te worden.

3)LEZING: TE KOUD? TE WARM?
Te koud? Te warm? Veel mensen hebben er last van. De één rilt van de kou en de ander zweet zich helemaal wild. Wist je dat je dit met voeding dit kan beïnvloeden?

4)LEZING: WEGWIJS IN DE OVERGANG
Een lezing wat je precies verteld om prettig de overgang door te komen.

Lezing: Een mooie huid komt van binnenuit

In deze presentatie/ lezing leg ik uitgebreid uit welke invloed voeding op onze huid heeft. Deze lezing is zeer geschikt voor schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die meer willen weten over de invloed van voeding. maar ook als je huidklachten hebt is het erg leerzaam. De lezing is gebaseerd op mijn boek “Een mooie en vitale huid” waarin ik uitgebreid ingaat over de invloed van voeding op de huid. Veel huidaandoeningen komen aan bod zo ook rimpels. De lever en de darmen staan centraal bij een gezonde huid en deze zijn weer afhankelijk van de voeding die er gegeten wordt. Ook kunnen huidklachten ontstaan door auto-immuunziekte wat ik ook bespreek en zo ook allergieën. verder vertel ik veel over gezonde voeding in het algemeen en waar je op moet letten bij huidklachten. Kortom een leerzame en leuke lezing. Mail of bel me voor meer informatie en de prijzen. Bij deze lezing kom ik op locatie (dus ik kom naar het bedrijf of de plek waar de lezing gehouden wordt toe.) Ondersteund met een power-point.

Duur bijeenkomst : ca. 1,5 uur
Kosten: vraag een offerte aan

Bijeenkomst: Een gezonde eter

In deze presentatie/ lezing leg ik uitgebreid uit welke invloed voeding op ons lichaam heeft. Ook wat je kunt doen om een gezond en vitaal leven te leiden. Ik leer je wat ECHTE gezonde voeding inhoudt. Deze lezing is gebasseerd op mijn boek “Een gezonde eter voelt zich beter” Naast de uitgebreide uitleg over gezonde voeding besteed ik ook aandacht aan hoe je beste kan ontgiften wat hypoglycemie en verzuringklachten zijn. Ik geef praktische tips en informatie wat men door middel van voeding daartegen kan doen. Ik leg uit welke voeding beter is om te eten en waar je op moet letten als je voedingsproducten koopt. De westerse voeding heeft een negatief effect op het lichaam en in deze bijeenkomst leer je welke dat zijn en waarmee je ze kunt vervangen om smakelijk en gevarieerd te eten. Door middel van de juiste kennis en het geven van eerlijke informatie, kan het bewustzijn groeien en zal het kiezen voor gezonde voedingsproducten eenvoudiger worden. Hierdoor zal je algemene gezondheid verbeteren.

Bij deze lezing kom ik op locatie (dus ik kom naar het bedrijf of de plek waar de lezing gehouden wordt toe.) Ondersteund met een power-point.

Optie: Wat mogelijk is om bij de presentatie ook een gezondheidsquiz toe te voegen. Alle deelnemers krijgen dan een groen en rood kaartje. Het rode kaartje staat voor nee en het groene kaartje staat voor ja. Ik zal een vraag stellen over voeding en gezondheid aan de groep wat we daarvoor al behandeld hebben waar je alleen ja of nee op kunt antwoorden. Dan steken de deelnemers het groene of het rode kaartje de lucht. Als het antwoord verkeerd is moet je gaan zitten, die overblijft kan b.v iets winnen.

Duur bijeenkomst : ca. 2 uur
Kosten: vraag een offerte aan

Lezing: Te koud? Te warm?

Te koud? Te warm? Veel mensen hebben er last van. De één rilt van de kou en de ander zweet zich helemaal wild. Wist je dat je dit met voeding dit kan beïnvloeden?

In deze presentatie/ lezing leg ik uitgebreid uit welke invloed voeding heeft op je gevoelstemperatuur. De lezing is gebaseerd op mijn boek “Te koud? Te warm? Eet wat bij je past”. Ook besteed ik veel aandacht aan gezond voeding in het algemeen, maar natuurlijk ligt de hoofdrol bij wat je moet eten bij koude, of hitte. Voeding heeft namelijk thermische karakters en een paar kennen we, zoals de peper. Eet maar eens heel pittig, durf te wedden dat jij het heel warm krijgt. Maar pepermunt is bijvoorbeeld heel verfrissend en dat voel je ook wanneer je dat eet. Dit en nog veel meer leg ik in deze leerzame lezing uit. Ook besteed ik veel aandacht aan gezonde voeding in het algemeen.

Bij deze lezing kom ik op locatie (dus ik kom naar het bedrijf of de plek waar de lezing gehouden wordt toe.) Ondersteund met een power-point.

Duur lezing: ca. 1,5 uur
Kosten: vraag een offerte aan

Lezing: Wegwijs in de overgang

Deze lezing is geschikt voor alleen vrouwen die rond de 40 jaar en ouder zijn. Het is goed om te weten wat er met je hormonen en je lichaam gebeurt en waarom het zo verandert. Ook waarom je PMS hebt en wat je kan doen met voeding en natuurlijke middelen. Het is een lezing die veel informatie biedt en hoe belangrijk het is om je suikerspiegel/insuline stabiel te houden. Ook besteed ik aandacht aan borstkanker en natuurlijk de veel voorkomende klachten als opvliegers, slecht slapen noem maar op. Veel aandacht aan voeding, waar je op moet letten maar vooral ook wat je op een natuurlijke manier kan doen om gezond de overgang door te komen.

Mail of bel me voor meer informatie en de prijzen. Bij deze lezing kom ik op locatie (dus ik kom naar het bedrijf of de plek waar de lezing gehouden wordt toe.) Ondersteund met een power-point.

Duur lezing: ca. 2 uur
Kosten: vraag een offerte aan

Waar ben ik aanwezig

kijk hier